X

ACTUEEL


 

 

June 2022

VACATURE PROGRAMMA-/ PROJECT MEDEWERKER FBE NOORD-BRABANT

Altijd al willen werken in het faunabeheer? Dan is dit je kans! Wij zoeken per direct een programma-/ projectmedewerker die ons voor 28 tot 32 uur in de week komt versterken.
[+] Lees meer...
December 2021

KERSTGROET FBE NOORD-BRABANT

Het bestuur en medewerkers van de Faunabeheereenheid Noord-Brabant wensen u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2022!
[+] Lees meer...

ADVIES BEVERBELEID AAN DE PROVINCIE TOEGESTUURD

Vandaag is het Advies beverbeleid aan de provincie toegestuurd. Reeds langere tijd ontvangt de FBE signalen uit het veld dat het huidige beverbeleid onvoldoende handvatten biedt om adequaat op bepaalde situaties waarin bevers voor schade zorgen, te kunnen reageren.
[+] Lees meer...
June 2021

FBE NOORD-BRABANT NIEUWSBRIEF JUNI 2021

Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de actuele ontwikkelingen in het faunabeheer van Noord-Brabant en geven wij een doorkijk naar de zaken die komende periode onze en uw aandachtvragen.
[+] Lees meer...
April 2021
BIJ12 LAAT ERVARING TEGEMOETKOMINGSAANVRAAG FAUNASCHADE ONDERZOEKEN

BIJ12 LAAT ERVARING TEGEMOETKOMINGSAANVRAAG FAUNASCHADE ONDERZOEKEN

BIJ12 heeft CLM Onderzoek en Advies gevraagd te onderzoeken hoe het proces van het aanvragen van een tegemoetkoming voor faunaschade wordt ervaren. Met welke administratieve stappen heeft u te maken, en wat zou er volgens u verbeterd moeten worden?
[+] Lees meer...
June 2020

FBE NOORD-BRABANT ZOEKT LEDEN VOOR INTERVENTIETEAM WILDE ZWIJNEN

Het beheer van wilde zwijnen in Noord-Brabant is een uitdaging. Er leven veel wilde zwijnen en dereproductiegraad is hoog. Het is nodig om wilde zwijnen te beheren, om schades aan landbouwgewassen,aanrijdingen en de verspreiding van dierziekten te voorkomen.
[+] Lees meer...
November 2019

HANS GAILLARD NIEUWE VOORZITTER FBE NOORD-BRABANT

Het algemeen bestuur van de Faunabeheereenheid Noord-Brabant (FBE) heeft Hans Gaillard benoemd als nieuwe voorzitter. Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben daarmee ingestemd. Hans Gaillard volgt Henk Leenders op als onafhankelijk voorzitter.
[+] Lees meer...
July 2019

VACATURE VOORZITTER FBE NOORD-BRABANT

Vanwege het aanstaande vertrek van de huidige voorzitter is de Stichting Faunabeheereenheid Noord-Brabant op zoek naar een nieuwe onafhankelijk voorzitter (m/v) per 1 november 2019.
[+] Lees meer...
June 2019

FBE VERGADERING EN HEIDESESSIE 26 JUNI

Op woensdag 26 juni komt het bestuur van de FBE bijeen voor een dag op de hei. Behalve enkele strategische besprekingen en een korte bestuursvergadering is er volop ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en beter te leren kennen. ’s Avonds zullen ook de leden van de zwijnencommissie en de reewildcommissie aansluiten voor een gezamenlijke afsluiting. 
[+] Lees meer...
May 2019

STIMULERINGSREGELING BEHEER WILDE ZWIJNEN NOORD-BRABANT

De provincie Noord-Brabant heeft 150.000 euro beschikbaar gesteld om het beheer van wilde zwijnen te stimuleren. U kunt van 27 mei tot en met 23 juni een voorstel indienen om hier gebruik van te maken. In onderstaande twee documenten leest u meer over hoe u dat kunt doen.
[+] Lees meer...
Page 1 of 4 FirstPrevious [1]234 Last