X

ACTUEEL

April 2022

VOGELGRIEP VASTGESTELD IN TERSCHUUR

In Terschuur is een besmetting met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om een hoogpathogene variant. Een van de maatregelen die de minister van LNV heeft genomen is de instelling van een beschermings-en bewakingszone (10km) rondom het getroffen bedrijf.
[+] Lees meer...

VOGELGRIEP VASTGESTELD OP EENDENBEDRIJF TE LUNTEREN

In Lunteren is op een eendenbedrijf een besmetting met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om een hoogpathogene variant. Een van de maatregelen die de minister van LNV heeft genomen is de instelling van een beschermings-en bewakingszone (10km) rondom het getroffen bedrijf.
[+] Lees meer...

VOGELGRIEP VASTGESTELD IN BARNEVELD

In Barneveld is op een pluimveebedrijf een besmetting met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om heen hoogpathogene variant. Een van de maatregelen die de minister van LNV heeft genomen is de instelling van een beschermings-en bewakingszone (10km) rondom het getroffen bedrijf.
[+] Lees meer...

VOGELGRIEP VASTGESTELD IN LUNTEREN

In Lunteren is op een eendenbedrijf een besmetting met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om heen hoogpathogene variant. Een van de maatregelen die de minister van LNV heeft genomen is de instelling van een beschermings-en bewakingszone (10km) rondom het getroffen bedrijf.
[+] Lees meer...

WEER VOGELGRIEP VASTGESTELD IN LUNTEREN

In Lunteren is wederom een besmetting met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om een hoogpathogene variant (Lunteren VII). Een van de maatregelen die de minister van LNV heeft genomen is de instelling van een beschermings-en bewakingszone (10km) rondom het getroffen bedrijf.
[+] Lees meer...

VOGELGRIEP VASTGESTELD IN VOORTHUIZEN EN LUNTEREN

In Voorthuizen (1 bedrijf) en Lunteren (2 bedrijven), beide provincie Gelderland, zijn op meerdere pluimveebedrijven besmettingen met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om een hoogpathogene variant.
[+] Lees meer...

INFORMATIEF WEBINAR GELDERLAND EN DE WOLF D.D. 25 FEBRUARI 2022

De FBE Gelderland heeft op 25 februari jongstleden een informatief webinar over de komst van de wolf georganiseerd waarin verschillende nationale en internationale sprekers hun visie over en ervaringen met de wolf delen.
[+] Lees meer...
March 2022

VOGELGRIEP VASTGESTELD IN LUNTEREN

In Lunteren is op een pluimveebedrijf een besmetting met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om heen hoogpathogene variant. Een van de maatregelen die de minister van LNV heeft genomen is de instelling van een beschermings-en bewakingszone (10km) rondom het getroffen bedrijf.
[+] Lees meer...

VOGELGRIEP VASTGESTELD IN WAGENINGEN

In Wageningen is op een vermeerderingsbedrijf met kippen een besmetting met vogelgriep vastgesteld waarbij het waarschijnlijk gaat om heen hoogpathogene variant. Een van de maatregelen die de minister van LNV heeft genomen is de instelling van een beschermings-en bewakingszone (10km) rondom het getroffen bedrijf.
[+] Lees meer...
February 2022

UITBRAKEN VOGELGRIEP BIJ PLUIMVEEBEDRIJVEN IN NEDERLAND

Bijna dagelijks komen er meldingen binnen van nieuwe uitbraken van vastgestelde besmettingen van vogelgriep op pluimveebedrijven in het land. Een aantal besmettingen hebben ook betrekking en gevolgen voor jachtaktehouders binnen de provincie Gelderland.
[+] Lees meer...
Page 1 of 6 FirstPrevious [1]2345 Last