X

UTRECHTSE NATUUR EN LANDSCHAP 40 JAAR IN GOEDE HANDEN BIJ JAN BERKHOF
20 September 2023

UTRECHTSE NATUUR EN LANDSCHAP 40 JAAR IN GOEDE HANDEN BIJ JAN BERKHOF

Vaak op de achtergrond aanwezig, alleswetend, allesoverziend zet Jan Berkhof zich inmiddels alweer meer dan 40 jaar onvermoeibaar in om de Utrechtse natuur te verbeteren.

Om dat heugelijke feit te vieren waren zijn directe collega’s en enkele externe relaties op dinsdag 19 september jl. uitgenodigd op landgoed Rhijnauwen, om samen met Jan terug te blikken op deze bijzondere periode en bovenal het glas te heffen op de vele mooie uitdagingen die nog in het verschiet liggen. Sandra Munsel, teamleider provincie Utrecht typeerde Jan treffend: “Jan is een bijzonder mens van een speciaal kaliber; op samenwerking gericht maar altijd met een helder doel voor ogen” en “iemand met een enorme (dossier)kennis en een welhaast onuitputtelijke ervaring”.

Vanuit de FBE Utrecht kunnen wij deze woorden alleen maar onderstrepen en wensen Jan veel succes bij de volgende mooie uitdaging: het vormgeven van een nieuw toekomstgericht Utrechts faunabeheer middels het Interim Omgevingsprogramma Faunabeleid en Monitoring (IOFM).

20230919_172226_resi...